måndag 22 oktober 2012

Ps.

Vi skickade nyss in Simons ansökan om förskolestart.
Jag sa till Raymond igår att jag är seriöst orolig och tror att han kommer att bli utkastad från dagis. Kan man bli det tror ni?

Ds.

4 kommentarer:

  1. Jag har haft barn som rivit andra barn blodiga, ofta, som inte blivit utkastade. Barn som slagits, knuffats, varit hysteriska & ibland mest galna - men dom fick minsann vara kvar! Barn är barn :)

    SvaraRadera
  2. Jag var också livrädd för att Edith skulle bli utkastad. Och i avtalet står det faktiskt att vårat dagis har 99 dagar på sig att avgöra om barnet kan gå kvar eller inte. Men sen Edith började på dagis (förskolan, i know) är det som om ett nytt litet barn kommit till oss. Den där aggressiviteten och ilskan, som bortblåst. Nu säger jag inte att det händer alla barn, men det kan bli bra i tell you!

    SvaraRadera
  3. Tänk så bra det brukar funka på bibblan :)
    Jag tror det kommer bli bra för Pysen!

    SvaraRadera
  4. Inte blir han utkastad, han som är en sån go pys! Som jag sagt tidigare, så är det alltid som ständigt närvarande förälder man ska testas och "plågas". Kommer säkert att finna sig helt tillrätta där och jag har ju erfarenhet av att han är snäll som ett lamm då jag sett efter dem. MEN var förberedda på att han sen högst troligt kommer att ge utlopp för allt när han väl kommer hem. Helt normalt i så fall! Är inte det minsta orolig för den killen, han är ju en omtänksam o ordningsam typ som i nuläget bara har lite svårt med att få fram vad han menar o vill!!

    SvaraRadera